Despre Topografie Bihor

Topografie-Bihor parte din PALPROFESSIONAL SURVEY SRL ofera servicii specifice din domeniul topografiei si cadastrului persoanelor fizice, autoritatilor publice si institutiilor din judetul Bihor, in special in zona Oradea.
Iti vom oferi servicii geodezice deosebite, solutii de topografie si consultanta profesionala legate de inregistrarea terenurilor sau pregatirea documentatiei cadastrale pentru a-ti permite solutionarea rapida. Ca un furmizor de servicii topografice complete ne vom asigura ca intreaga procedura se desfasoara cu succes si in conformitate cu legislatia in vigoare. Pentru toate serviciile de cadastru si topografie folosim echipamente de ultima generatie, telemetre, echipament GPS, GNSS etc. pentru precizie ridicata si a respecta asteptarile clientilor nostri. Mentinem cele mai inalte standarde in fiecare aspect al activitatii noastre de topografie, cadastru sau geodezie in Oradea sau in intregul judet Bihor.

Daca esti interesat de serviciile oferite de catre noi sau orice alta problema legata de topografie sau cadastru in Oradea sau in judetul Bihor te rugam sa ne contactezi pentru a rezolva totul rapid.

  • image
  • image
  • image
  • image

Te gandesti sa construiesti cat mai repede?!

 

Contacteaza-ne