STUDII TOPOGRAFICE BIHOR

Efectuam studii topografice de calitate pentru orice tip de proiect de constructie in Oradea si in tot judetul Bihor.

lucrari de topografie
topografie servicii
topografie servicii bihor
topografie servicii
lucrari topografie servicii

IMPORTANTA LUCRARILOR DE TOPOGRAFIE

Lucrarile topografice si geodezice preceda, insotesc si finalizeaza activitatea de constructie, contribuind astfel la o mai buna derulare a acestei activitati. Importanta lucrarilor topografice si geodezice este influentata de factori precum intinderea si accidentarea terenului, dimensiunile elementelor constructiei, precizia lucrarilor topografice efectuate in vederea proiectarii si executiei, natura materialelor folosite si a metodelor de executie, precum si termenele de dare in folosinta.

Proiectarea unei constructii nu se poate face fara a avea la dispozitie planuri topografice actualizate si profile topografice la scari cat mai mari. Aplicarea in teren a proiectului si lucrarile de executie a constructiilor impun apelarea la metode si instrumente topografice, mai ales in conditiile in care procesul exploatarii constructiei, de la receptie si pana la urmarirea comportarii constructiei, impun efectuarea de masuratori topografice si geodezice.

Servicii de topografie

  1. Masuratori topografice pentru realizarea planurilor de situatie si pentru proiecte de investitii
  2. Masuratori topografice pentru obtinerea de certificate si planuri de urbanism, precum si planuri de situatie
  3. Masuratori topografice pentru calculul volumelor si pentru realizarea de profile transversale si longitudinale
  4. Trasari de constructii civile si industriale, trasari de drumuri si poduri, trasari de cai ferate, etc.
  5. Aviz tehnic pentru obtinerea de certificate de urbanism, pentru proiecte de autorizare de constructii si pentru obtinerea numarului postal
  6. Determinari de coordonate, prin metode GPS de ultima generatie
  7. Asistenta tehnica de santier.

FACEM TREABA BUNA IMPREUNA

Echipa Topografie Bihor este capabila sa finalizeze lucrarile topografice ce includ planuri si avize intr-un interval scurt de timp si la un pret competitiv. Suntem harnici, folosim echipamente tehnologice performante pentru toate studiile noastre. In plus garantam un serviciu perfect in orice etapa a lucrarii topografice, de la prima conversatie pana la ultima semnatura. Ne poti poti contacta la numarul de telefon 0770127096 sau ne poti trimite un mail prin formularul de contact.