PRECIZIE SI PROFESIONALISM

Lucrurile pretioase au nevoie de protectie! Iar pamantul pe care il detii este un bun valoros ce trebuie protejat in mod corespunzator. Traseaza-i limitele corect!

serviciu cadastru
topografie servicii
topografie bihor serviciu cadastru
lucrari de topografie
lucrari topografie servicii

IMPORTANTA CADASTRULUI

Cadastrul si cartea funciara formeaza impreuna un sistem de importanta nationala unitar si obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica a tuturor imobilelor de pe teritoriul unei tari. Cadastrul cuprinde ansamblul activitatilor tehnico-organizatorice ce deservesc administratiile locale, proprietarii bunurilor imobile in problemele drepturilor reale de proprietate, constituind o institutie progresista cu contributii semnificative la dovedirea si garantarea proprietatii individuale.

Lucrarile de cadastru prezinta o importanta deosebita pentru realizarea sistemelor informationale ale teritoriului unei tari, capabile sa furnizeze datele necesare administratiei publice, precum si tuturor celor interesati.

Servicii de cadastru

  1. Planuri parcelare in vederea obtinerii Titlurilor de proprietate
  2. Intabulari terenuri agricole si forestiere si constructii civile si industriale
  3. Dezmembrari (dezlipiri) terenuri, precum si unificari (alipiri) de terenuri
  4. Apartamentari si subapartamentari imobile
  5. Scoaterea terenurilor din circuitul agricol si schimbarea categoriei de folosinta a terenurilor
  6. Identificari numere cadastrale si topografice atat pe plan, cat si in teren
  7. Consultanta tehnica de specialitate.

APELEAZA CU INCREDERE

Echipa Topografie Bihor este ceea ce ai nevoie pentru planuri cadastrale exacte. Te vom scutii de o multime de probleme si ne asiguram ca beneficiezi de servicii de cadastru la cele mai bune preturi. Costul lucrarilor cadastrale difera in functie de necesitatea proiectului. Ne deplasam in teritoriul judetului Bihor fara costuri aditionale. Ne poti contacta la numarul de telefon 0770127096 sau ne poti trimite un mail prin formularul de contact.